Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Τυπο-θραύστης
***
*



** Το σφάλμα του ΑΝΤ1 είναι σοβαρό με την απομάκρυνση του Ν. Μωραΐτη από το “Final Four”.

** Ανταποκρίθηκε σε θλιβερά σχόλια δημοσιογράφων και εμφανίστηκε να λειτουργεί κατ΄ εντολή τους, για λογαριασμό της κυβέρνησης, για να κοπεί ένας κριτής, σε μουσικό τηλεπαιχνίδι, εξαιτίας των πολιτικών του απόψεων.

** Τρικυμία στο ποτήρι.

** Σήμερα χορηγείται η έκτη άδεια στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ, σύμφωνα με το https://www.media.gr/

** Όταν θέλει το ΕΣΡ, ενημερώνει εγκαίρως.

** Αν στην ΕΡΤ θέλουν να κάνουν εθελούσια έξοδο, ας ρωτήσουν τον ΠΑΝ-ΠΑΝ. Τώρα πληρώνει η εταιρεία την τελευταία δόση που αποφασίστηκε επί της διοικήσεως του, την εποχή του Κ. Σημίτη.

** Καμία προστασία για την 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της από συγκεκριμένα δελτία ειδήσεων. Δεν συνιστά ζήτημα έρευνας για το ΕΣΡ;

** To ΕΣΡ αρχίζει τη νέα σεζόν, στις 17 Σεπτεμβρίου, μετά τη διακοπή του …Ιουλίου με θέματα ημερήσιας διάταξης τους ραδιοφωνικούς σταθμούς VETO νομού Κοζάνης., Ράδιο Αίνιγμα, Νομού Φλώρινας, Κρήτη FM νομού Ηρακλείου και του σταθμού TV Αιγαίο στην Κάλυμνο.

** Καμία αναφορά στην παράνομη λειτουργία σταθμών στην πυρκαγιά στον Υμηττό και ούτε στα καυτά θέματα της αδειοδότησης και των υπολοίπων ζητημάτων της τηλεόρασης.

** Σαν τους προηγούμενους.

** Η πρόθεση της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν να φορολογήσει το Netflix, αλλά δεν το έκανε. Έμεινε στην πρόθεση.

** Να δούμε οι σημερινοί. Σε λίγο με τους φόρους που έχει η συνδρομητική, δεν θα υπάρχει πλατφόρμα να μεταδίδει τους αγώνες.

** Τιμή 4,99 το Apple TV, στα 4,5 ευρώ ο αγώνας του ΠΑΟΚ.

** Διαβάζουμε δηλώσεις του Γιάννη Σμαραγδή στα “Νέα” για Κυριάκο Μητσοτάκη κ.α. και θυμόμαστε τα “παινέματα” στον Λευτέρη Κρέτσο, στους τίτλους τέλους της ταινίας του “Νίκος Καζαντζάκης”.

** Μια χαρά ήταν οι σχέσεις, μπορούμε να συμπεράνουμε με αυτούς που “δεν ήταν αριστεροί”, όπως λέει.

** Δεν θέλουμε να θυμόμαστε το παρελθόν, ενοχλεί πολύ κόσμο. Αντιλαμβανόμαστε.

** Θα ανταμειφθεί άραγε η προηγούμενη πολεμική της ΕΣΗΕΑ στην ΕΡΤ και η σημερινή της σιωπή. “Συσπειρώθηκαν” οι “Ενωμένοι”, με αυτά και με αυτά.

** Για να θυμηθούμε την προηγούμενη περίοδο στα media. Πολλοί σοβαροί οικονομολόγοι δυσανασχετούσαν όταν μπήκαν οι περισσότερες εκ των εταιρειών ΜΜΕ στο χρηματιστήριο, γιατί γνώριζαν ποια ήταν η πραγματικότητα τους.

** Πήραν και τα λεφτά του κόσμου και τα χρήματα των τραπεζών και οι περισσότερες από αυτές … “έσκασαν” και οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι.

** Οι τάσεις στα δελτία ειδήσεων έχουν αρχίσει να διαφαίνονται. Το κρίσιμο στον Alpha είναι να διατηρήσει την πρώτη θέση. Σε διαφορετική περίπτωση η αξία του καναλιού που αποκτήθηκε είναι διαφορετική.

** Για τον ανταγωνισμό, υπάρχει ένα μικρό ζητηματάκι όταν στην αγορά κατεβαίνει μια εταιρεία (ένα ΑΦΜ) με πολλούς σταθμούς. Είναι θέμα των Επιτροπών, όμως…

---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε ο Τυπο-θραύστης
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου