Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

TWITTER - ανάλεκτα

*
Τυπο-θραύστης
***
*



@ Την τελευταία φορά που δόθηκαν δυο πέναλτι κατά του Ολυμπιακού σε ένα ματς πρωταθλήματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν πολιτικός κρατούμενος στο Παρίσι.

@ Νέα μετονομασία στο μετρό. Ο σταθμός "Συγγρού- Φιξ" θα μετονομαστεί σε "Thomas Cookάκι"

@ "Αποχωρεί ο Κ. Καραμανλής από την πολιτική". Η είδηση εδώ είναι ότι ήταν στην πολιτική.

@ Τα πάμπλουτα αφεντικά της #ThomasCook βάρεσαν κανόνι, αφήνοντας στο δρόμο 22.000 εργαζομένους και χιλιάδες τουρίστες. Τέλη Ιουλίου ο CEO της εταιρείας είχε συναντηθεί με τον υπ. Τουρισμού @htheoharis και συζήτησαν για την περαιτέρω δραστηριοποίηση της εταιρείας στην Ελλάδα. Αυτά.

@ Στη γιάφκα των Εξαρχείων που εκκενώθηκε σήμερα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 σπιτάκια λέγκο, 8 λούτρινα αρκουδάκια, 6 κούκλες μπάρμπι και 38 πάνες-βρακάκια μπεϊμπιλίνο.

@ Ταχαφιλελεύθεροι δηθεναντικρατιστές του δεξιοφιλελέ τουίτερ γρ. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ για τον συνφιλελεύθερο Δήμαρχο Άργους - Μυκηνών που αγκαλίτσα με τον εκεί δεσπότη κηρύσσει αιρετικές τις σατανικές πιλάτες.

@ Φήμες λένε ότι για να μην κινδυνεύσει ο ελληνικός τουρισμός θα ανακεφαλαιώσουμε την Thomas Cook.

@ Σε συζητήσεις με τον Αχιλλέα Μπέο για να πάρει το ΑΦΜ του Βόλου ο CEO της Thomas Cook.

@ Διαβάζω πως σε κάποια νοσοκομεία της χώρας έχουν ανασταλεί επ' αορίστου οι χημειοθεραπείες λόγω έλλειψης φαρμάκων. Ευτυχώς όμως η κυβέρνηση προχώρησε την επένδυση στο Ελληνικό, καθαρίζει τα Εξάρχεια από τις καταλήψεις και διώχνει από τις λαϊκές αγορές όσους δεν έχουν άδεια.

@ Να έρθει ο Μίλαν Κούντερα στον ύπνο μου να με ρωτάει πόσο αβάσταχτη είναι η ελαφρότητα, να μην ξέρω τι να του πω μέσα στη νύχτα.

@ Δηλαδή για να καταλάβω εγώ που δεν τα ξέρω τα οικονομικά. Όπως κατέρρευσε η Thomas Cook και άφησε στον αέρα εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της, μπορεί να καταρρεύσει αύριο μεθαύριο κάποια απ τις ιδιωτικές ασφαλιστικές-τεφαρίκι που θέλει η κυβέρνηση να περάσει την επικουρική ασφάλιση;

@ Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε κατάληψη στα Εξάρχεια: Είχαν κοτέτσι στην ταράτσα του κτιρίου. Ανάσα ανακούφισης. Η ΕΛ.ΑΣ. μας απάλλαξε από τον εφιάλτη των παράνομων κοτετσιών, που είχαν γίνει φόβος και τρόμος για τους πολίτες

@ Παράνομη (!) κρίθηκε από το Πρωτοδικείο η αυριανή 24ωρη #apergia της ΠΝΟ - Η απεργία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, τονίζουν τα ναυτεργατικά σωματεία

@ Έπαθε και πάλι… Κοτζιά ο Βαρβιτσιώτης: Δίνουμε τη μάχη της εφαρμογής για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

@ Ζούμε στη χώρα όπου ο πρωθυπουργός δεν αισθάνεται την ανάγκη να γράψει έστω μια αράδα για τα 6 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα από τους ναζιστές, αλλά κάνει περήφανη ανάρτηση για την απομάκρυνση ενός κοντέινερ από μία πλατεία. Εξαιρετική ιεράρχηση...

@ Μεταξύ μας και σε βρασμό ψυχής: η πιο ειρηνική, η πιο ήσυχη κατάληψη της Αθήνας ήταν αυτή του 5ου Λυκείου. Πέρναγα σχεδόν κάθε μέρα από εκεί και έβλεπα όλο οικογένειες και πιτσιρίκια. Ναρκωτικά και τσαμπουκάδες, μηδέν. Ντροπή σε όσους διέταξαν την εκκένωσή της.

@ Ταχιάος για οικογένεια Μπακογιάννη: Και μετά τους είπα ότι εγώ ήξερα ότι αυτοί ήξεραν και αυτοί μου είπαν ότι εγώ ήξερα ότι αυτοί δεν ήξεραν και μετά τους είπα ότι αυτοί ήξεραν πως εγώ ήξερα ότι αυτοί ήξεραν. Αυτό ακριβώς τίποτ' άλλο.

@ Μόνο η προηγούμενη κυβέρνηση θα μπορούσε να αλλάξει το όνομα μιας στάσης του μετρό. Εδώ με τις Πρέσπες άλλαξε το όνομα μιας ολόκληρης χώρας.

@ "Πίνω μόνο ΕΝΦΙΑλωμένο νερό". Μπάμπης Παπαδημητρίου

@ Ο σταθμός ΗΣΑΠ του Φαλήρου δηλαδή δεν πρέπει να ονομαστεί Σία Κοσιώνη νύφη Παύλου Μπακογιάννη;

@ Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση των αστυνομικών μόλις άνοιξαν το κοντέινερ στα Εξάρχεια και το είδαν γεμάτο βιβλία. Ευτυχώς που δεν είχαμε κανένα τραυματισμό.

@ Κρίμα που δεν είναι ελληνική η Thomas Cook, να την πάρει ο Μελισσανίδης, να τη ρίξει δυο κατηγορίες να καθαρίσει από τα χρέη και να την ανεβάσει τρένο.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε ο Τυπο-θραύστης
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου