Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Συμβαίνουν κι αυτά στα ΜΜΕ

*
Τυπο-θραύστης
***
*

Διαβάσαμε
στις Τυπολογίες


Και νέα μετοχική σύνθεση στον Alpha

Άλλαξε και η μετοχική σύνθεση στον Alpha, μετά και την απόκτηση του ελέγχου του τηλεοπτικού σταθμού από τη Motor Oil. Η Alpha Media Group κατέχει το 24,95%, η Mediamax Holdings Limited το 24,95% και η Nevine Holdings Limited το 50,10%.

Νέα μετοχική σύνθεση στο Star

Νέα μετοχική σύνθεση στη Νέα Τηλεόραση η οποία ελέγχει το Star Channel. H Visbia Media Productions Limited (Παναγιώτης Κυριακόπουλος – Νικόλαος Ντάβαρης) κατέχει το 52,48%, η Paxana Holdings Limited (Βαρδιάννα Βαρδινογιάννη) το 42,61% και η Feiden Holdings Limited (Αναστασία Βαρδινογιάννη) το 4,61%.

Εξελίξεις στο www.nooz.gr

Η Ζωή Χαλιδιά, πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα ανέλαβε την ευθύνη λειτουργίας της ιστοσελίδας www.nooz.gr (πρώην www.flash.gr). Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η ενεργοποιήση του nooz.gr στον τομέα της ειδησεογραφίας. Από το site απολύθηκε ο αρθρογράφος του δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης.


Ανάθεση καθηκόντων
στην Εντεταλμένη Προγράμματος της ΕΡΤ

Την ανάθεση καθηκόντων της Εντεταλμένου Συμβούλου Τηλεοπτικού Προγράμματος στην Χρυσάνθη – Κυριακή Μασούρου αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ . Η Εντεταλμένη Σύμβουλος έχει θητεία ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης για ίσο χρονικό διάστημα.

Κέρδος για την Digea από το One

Ωφελημένη και η Digea από την άδεια στην Άλτερ Έγκο ΜΜΕ. Για να εκπέμψει ο σταθμός One θα πρέπει να συμβληθεί με την εταιρεία, η οποία, έπειτα από καιρό, θα καλύψει το κενό που είχε αφήσει το Mega, ενώ από τον περασμένο Φεβρουάριο δεν έχει μεταξύ των πελατών της την ΕΡΤ, η οποία απέκτησε αυτόνομο δίκτυο. Σήμερα η Digea μεταφέρει το σήμα επτά καναλιών εθνικής εμβέλειας (Star, Alpha, ANT1, Μακεδονία TV, ΣΚΑΪ, Open, One), έχοντας ως μετόχους τους πέντε πρώτους σταθμούς.

Ο Αριστοτέλης Σαρρηκώστας
αυτοβιογραφείται στο «Μονόγραμμα»

Μια ιστορία σαν μυθιστόρημα, γεμάτη περιπέτειες και αμέτρητες φωτογραφίες είναι η ζωή του Αριστοτέλη Σαρρηκώστα που αυτοβιογραφείται στο «Μονόγραμμα». Η συναρπαστική ζωή του πρώτου Έλληνα φωτορεπόρτερ που εργάστηκε για λογαριασμό του ξένου διεθνούς πρακτορείου Associated Press, του μοναδικού φωτορεπόρτερ που κατέγραψε την εισβολή του τανκ στο Πολυτεχνείο.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου