Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Επέλαση αυταρχισμού - διαπλοκής στην κοινωνία...

*
Τύπο-θραύστης
***
*

Λάβαμε και δημοσιεύουμε

Σε στάση προσοχής
οι πρόθυμοι στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ… 


Μετά την συγκέντρωση της εποπτείας της ΕΡΤ του ΑΠΕ μαζί με την ΕΥΠ στο γραφείο του Πρωθυπουργού και όσων άλλων προμηνύονται, τα οποία από την πρώτη στιγμή αποκαλύψαμε και καταγγείλαμε, άρχισε και η επέλαση σε βάρος των εργασιακών, ασφαλιστικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Καταλύουν το πανεπιστημιακό άσυλο και η ελευθερία των ιδεών, η ακηδεμόνευτη αναζήτηση στη γνώση, μαζί με το δικαίωμα στην παιδεία, οφείλουν να υποκλίνονται στη ρήτρα Bilderberg αλλιώς καταστέλλονται.

Μεθοδεύεται ψηφιακός έλεγχος των συνδικαλιστικών και όποιων ελευθεριών έχουν απομείνει στα συνδικάτα.

Οι τροπολογίες Βρούτση προφανώς και δικαιώνουν τις προσδοκίες του ΣΕΒ, των Τραπεζών, των Ομίλων Ιδιωτικής Ασφάλισης ,των εργολάβων. Ταιριάζουν όμως γάντι και στα καρτέλ των Μέσων ενημέρωσης.

Είναι ολοφάνερο ότι οι αγορές και η διαπλοκή επιβάλουν, από την πρώτη στιγμή, τις γραμμές τους, με ένα μεγάλο τμήμα του πολιτικού προσωπικού, να εκδηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση αν όχι την υπακοή του.

Μαζί τους όμως και η πλειοψηφία των προθύμων στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και στον ΕΔΟΕΑΠ, δηλαδή η σύμπραξη εκπροσώπων του Σύριζα με κάποιες παλιές αμαρτίες από τον χώρο της ΝΔ, για να συνεχίσουν τις δουλειές τους.

Ήδη νομιμοποίησαν με ανακοινώσεις ντροπής ως δήθεν εθελουσία έξοδο τις απολύσεις από τις εφημερίδες και αποδέχονται τις προτάσεις για «υποχρεωτική εθελουσία» και κινητικότητα προσωπικού στην ΕΡΤ. Εργοδότες, προμηθευτές, διαφημιστές και εργολάβοι τρίβουν τα χέρια τους με το πάρτι που έχουν στήσει στην πλάτη μας.

Θα το επαναλάβουμε: Eσείς τους ψηφίσατε…

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου